ProScan

Certificeringen

ProScan is uw betrouwbare partner in gebouwinspectie en advies. Door vlakke organisatie zijn de lijnen kort waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Door onze omvang kunnen wij u op allerlei gebieden van dienst zijn en kunnen wij u een persoonlijke aanpak blijvend garanderen.

Bent u nieuwsgierig naar ons? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek | 033-450 62 20 | info@proscan.nl.

 

Gecertificeerd: Veiligheid conform VCA-VOL | NEN 4400 | NEN 2767 | Gebouwinspectie volgens BOEI

 

Veiligheid conform VCA-VOL

ProScan als organisatie alsmede al haar medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Onze medewerkers zijn uitgerust met de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen en opgeleid om hun werkzaamheden op een verantwoorde manier uit te voeren alsook hun gereedschappen en beschermingsmiddelen op een juiste manier te gebruiken. Alle medewerkers nemen deel aan toolbox meetings om veiligheidsaspecten te bespreken en te begrijpen.

 

NEN 4400

ProScan is als organisatie NEN 4400 gecertificeerd. Voor ons certificaat klik hier. NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Onze certificering biedt u de garantie dat indien u door ons gedetacheerd personeel inleent, u zaken doet met een eerlijk bedrijf waarvan de (personeels)administratie op orde is en dat op tijd alle heffingen en/of belastingen afdraagt. Ook weet u zeker dat de door ons voor u ingezette medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Dit behoedt u zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid hieromtrent alsmede voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Normering Arbeid. Klik daarvoor hier.

 

NEN 2767

NEN 2767 conditiemeting richt zich op het kwalificeren en kwantificeren van gebreken aan bouw- en installatiedelen.

 

Gebouwinspectie volgens BOEI

BOEI is een Nederlands inspectiesystematiek die streeft naar het integreren van alle vormen van gebouwinspecties. De BOEI-systematiek is in 2009 geïntroduceerd door de Rijksgebouwensdienst (Rgd).

 

Wij hebben BOEI inspecteurs in de disciplines Bouwkunde, Werktuigbouwkunde Elektrotechniek en Transport.

 

Wij beschikken over een eigen FLIR T440 warmtebeeld camera. Tevens hebben wij in ons team een level 1 gecertificeerd thermograaf.