ProScan

Trainingen

Conditiemeting conform NEN 2767

ProScan verzorgt al vele jaren een training tot doelmatig inspecteren op basis van conditiemeting. Voorheen op basis van een eigen methodiek, nu op basis van de gestandaardiseerde norm NEN 2767.

 

Deze training is ontwikkeld omdat uit de praktijk blijkt dat er veel belang wordt gehecht aan het eenduidig en objectief beoordelen van de staat en onderhoudsbehoefte van bouw- en/of installatiedelen. Tijdens de training leert u om de subjectieve benadering tot een minimum te beperken. Daardoor bent u na de training in staat de conditie en daarmee onderhoudsbehoefte op een objectieve wijze in kaart te brengen.

 

De training wordt regelmatig incompany verzorgd door ProScan, geheel afgestemd op de praktijk, zoals die binnen uw organisatie voorkomt.

 

Klik hier voor meer informatie over deze training

 

Overige trainingen

Hoewel ProScan voornamelijk van eerder genoemde training bekend is, kunnen wij vele trainingen in uw organisatie verzorgen.

  • Ik wil het onderhoud aanbesteden, welke vormen van contracten zijn mogelijk?
  • Ik voer het onderhoud uit aan mijn bouw- en installatiedelen en wil dat op basis van een meerjaren onderhoudsplan doen. Hoe pak ik dat aan? Tot welk detailniveau?
  • Ik heb een technische dienst die elektrotechnische werkzaamheden verricht. Hoe kunnen zij welke werkzaamheden veilig uitvoeren? (NEN 3140)

Zomaar enkele vragen die door ProScan in een trainingsprogramma helder uiteen worden gezet.