ProScan

Advies

U overweegt de bouw van een nieuw pand of de renovatie van uw bestaande pand? U wilt een ontwerp laten uitwerken? Een bestek laten opstellen en aanbesteden? Een partij die voor u de bouwbegeleiding en oplevering uitvoert? ProScan kan u hiermee van dienst zijn voor zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties.

 

Of wilt u het onderhoud aan uw gebouw laten aanbesteden? Wij kunnen voor u een inventarisatie van uw elementen (bouwkundig, werktuigbouwkundig en/of elektrotechnisch) verrichten, u aangeven wat de huidige staat is (in relatie tot hetgeen u wenst) en vervolgens een aanbestedingsdocument voor het onderhoud voor u opstellen. En tot slot kunnen wij u assisteren bij de (Europese) aanbesteding en gunning.

 

In het menu hiernaast vindt u meer informatie betreffende veel voorkomende advieswerkzaamheden welke door ProScan worden uitgevoerd. Uitgebreidere informatie vindt u in de betreffende brochure die u van deze site kunt downloaden of via het contactformulier kunt aanvragen.
En vindt u uw advieswens hier niet bij, neem dan gerust contact met ons.