ProScan

Cordaan Amsterdam, gebouwinspecties

Opdrachtgever: Cordaan te Amsterdam
Looptijd: april 2012 tot heden

 

Cordaan is een zorgaanbieder met diverse vestigingen in Amsterdam en omstreken. Zij heeft besloten haar gebouwen goed in beeld te brengen om te komen tot een optimale afstemming van het reguliere onderhoud en (al gedeeltelijk geplande) investeringen.

 

Daarvoor heeft Cordaan een eigen methodiek van een BOEI inspectie opgesteld. Samen met een collegabedrijf geeft ProScan invulling aan deze inspectie. De bouwkundige voorzieningen en technische installaties van de gebouwen worden geinventariseerd en geinspecteerd. Daarmee wordt de conditiescore conform NEN 2767 bepaald. Vervolgens worden hieraan kosten gerelateerd en verdeeld over de BOEI aspecten Brandveiligheid, Onderhoud, Energie en Inzicht in het voldoen aan wet- en regelgeving. Tenslotte is een integratie gemaakt met bestaande investeringsplannen om zo tot een totaalinzicht van de kosten voor de komende jaren te komen.

 

Tevens biedt ProScan ondersteuning bij het aanbesteden van onderhoudscontracten en geeft ProScan invulling aan de backoffice ten aanzien van diverse facilitaire zaken.